Fleur van Groningen - 'Leven zonder filter'

Fleur van Groningen vertelt over hoogsensitiviteit

Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Heb je vaker behoefte aan rust? Ervaar je diepgaande emoties, voel je anderen makkelijker aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk hoogsensitief.

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

Vrijdag 21 januari 2022
20 u. (deuren 19 u.)

Theaterzaal

€ 10 | € 7,50 (12-25 j. en +65 j.)

Zo ook columniste en cartooniste Fleur van Groningen. In haar boek en lezing ‘Leven zonder filter’ beschrijft zij met de nodige zelfrelativering de zoektocht naar haar persoonlijke gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette. Hoe ze worstelde met depressie, overprikkeling en burn-out.

Maar vooral ook: Hoe haar gevoeligheid uiteindelijk haar kracht werd en dit haar carrière, vriendschappen en liefdesleven positief beïnvloedt.

Met dit ontroerend eerlijke relaas steekt Fleur andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij ook hun omgeving meer inzicht over het thema aan.

Bio Fleur van Groningen
Fleur van Groningen (°1982) is een Vlaamse columniste en cartooniste. Ze publiceert populaire columns in Het Nieuwsblad en Het Nieuwsblad Magazine. Daarnaast schrijft ze voor Psychologies Magazine en De Morgen. Eerder schreef en tekende Fleur voor o.a. Goedele MagazineNRC Handelsblad, GDL en Ché. Een van haar columns over vrouwengeheimen vormde de basis voor de VPRO-documentaire Tussen Bitch en Bambi

In 2011 publiceerde ze het ironische zelfhulpboek Haal het slechtste uit jezelf (Lannoo). In 2015 bracht ze Dat Kleine Geluk uit, een bundeling van drie jaar aan persoonlijke columns in Het Nieuwsblad Magazine.

Evenement met Covid Safe Ticket en mondmasker.

 

 

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design