Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

Cinema Brieleke: 'Achter de wolken'

Oude liefde roest niet

‘Achter de Wolken’, het langspeelfilmdebuut van Cecilia Verheyden, lokte meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscoopzalen. Iedereen was zeer enthousiast over deze Vlaamse film met in de hoofdrol Chris Lomme en Jo De Meyere, twee van de meest fantastische acteurs die Vlaanderen ooit gekend heeft.

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

Woensdag 8 juni 2022
14 u. (deuren 13 u.)

Theaterzaal

€ 5

Emma (Chris Lomme) ontmoet op de begrafenis van haar man haar jeugdliefde Gerard (Jo De Meyere). Het is meer dan 50 jaar geleden dat ze elkaar nog gezien hebben, Emma trouwde met Gerard’s beste vriend en de twee waren elkaar uit het oog verloren.

Nu Emma alleen is doet Gerard er alles aan om zijn jeugdliefde terug te zien. De twee spreken regelmatig af en worden verliefd, al is Jacky, de dochter van Emma, daar helemaal niet blij mee …

Maar zoals het spreekwoord zegt: oude liefde roest niet. Het wordt een hartstochtelijke laatste romance tussen de twee, vol liefde en vriendschap.

'Achter de Wolken', het langverwachte langspeelfilmdebuut van de Leuvense regisseur Cecilia Verheyden, is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock uit 2011. De Cock had het geschreven op maat van twee topacteurs uit de Vlaamse theaterwereld: Jo De Meyere en Chris Lomme. Ze speelden het stuk 147 keer samen en keren nu naar het verhaal terug op het witte doek.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design