Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

  • Coronamaatregelen

Activiteiten en evenementen tot eind januari geschrapt

23 december 2021

Tijdens het Overlegcomité van 22 december werd beslist om alle binnenactiviteiten (behalve sport) tot eind januari te verbieden. Daardoor worden alle geplande activiteiten in onze gemeentelijke infrastructuur geannuleerd. In COC Brieleke kunnen de theaterzaal en foyer niet verhuurd worden.

Wat met je tickets?

Kocht je reeds tickets voor de film ‘The Florida Project’ (12 januari) of de lezing van Fleur van Groningen (21 januari)? Dan neemt de dienst vrije tijd na de kerstvakantie contact met je op. Het is niet nodig om de dienst vrije tijd zelf te contacteren. Momenteel is de situatie nog zeer onduidelijk en kunnen we niet inschatten of de voorstelling enkel uitgesteld of best volledig afgelast wordt. Na de kerstvakantie hebben we hopelijk een beter zich op de situatie en kunnen we de knoop doorhakken. Alvast bedankt voor je begrip!  

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design