Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

Jan Van Looveren - 'Loslaten'

Solovoorstelling op zijn vijftigste

Een opvallende naam laat zich van zijn meest humoristische kant zien tijdens ons eerste cultureel seizoen. Niemand minder dan Jan Van Looveren waagt zich aan een solovoorstelling op de theaterplanken. Nu hij 50 is geworden, wordt het tijd dat hij de komende 50 jaar de controle stap voor stap laat vieren.

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

Vrijdag 8 april 2022
20 u. (deuren 19 u.)

Theaterzaal

€ 12

Toen Jan Van Looveren 50 werd, heeft hem dat alvast één inzicht gegeven. De komende 50 jaar wil hij stoppen met controle te laten heersen over zijn leven. Maar heeft hij wel controle over zijn leven? Wil hij alleen maar vasthouden aan zekerheden omdat hij dat geleerd heeft? Is alles toeval of heeft hij zijn eigen toekomst wel degelijk in handen? Wat denken de mensen over hem, maar vooral: wat denkt Jan Van Looveren over zichzelf? Is het niet beter om de dingen los te laten en te zien wat er dan op je pad komt?

Loslaten is een humoristische voorstelling die Jan verplicht de dingen te benoemen waarmee hij worstelt. Herkenbare verhalen van en voor mensen die met hetzelfde worstelen. De komende 50 jaar wil Jan de controle stap voor stap laten vieren.

Jan Van Looveren is een acteur en televisiepresentator. Hij is onder andere gekend van programma’s als ‘Tragger Hippy’, ‘Ja Jan’ en ‘FactCheckers’. Als acteur speelde hij (gast)rollen in series als ‘Zonen van Van As’, ‘Aspe’, ‘Quiz me Quick’ maar ook in films (‘Zot Van A’., ‘Frits & Freddy’) en verleent hij vaak zijn stem aan een animatiefiguur. Jan speelde ook mee in verschillende theater- en musicalproducties, waaronder een rol in de musical ‘Spamelot’. Theater blijft echter zijn eerste liefde. ‘Loslaten’ is Jans eerste solovoorstelling waarin hij zich zal laten begeleiden door livemuziek.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design