Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

Kandoris verrast op 13de kerstconcert

26 december 2022

De coronapandemie gooide enkele jaren roet in het eten, maar ditmaal ging het kerstconcert van de cultuurraad wel degelijk door. En hoe! Met Kandoris op de affiche trad een countryfolkgroep van eigen bodem aan. Ditmaal niet in de kerk, maar in Cultureel Ontmoetingscentrum Brieleke. De cultuurraad zette andermaal zijn schouders onder het initiatief en leidde het evenement in goed banen.

Het werd een atypisch concert op Tweede Kerstdag, een ware rollercoaster, waarbij alle stijlen uit de kast werden gehaald: stuk voor stuk unieke bewerkingen van kerstsongs gaande van Ierse folk, Americana, ‘old style’ country over gospel, bluegrass tot dialectzang. Zowel uitbundig als ontroerend.

Wil je Lien en Bart nóg een keer aan het werk zien? Dat kan. Op vrijdag 5 mei doen ze het Brieleke nog eens aan, en ditmaal met eigen nummers.

Tickets zijn verkrijgbaar via:
https://reservaties.wommelgem.be/Tickets/Ticketdetail/tabid/118/ActivityID/62/Default.aspx

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design