Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

Lezing Luk Dewulf: 'Ik kies voor mijn talent'

Tips voor kinderen en jongeren

Gelukkige en zelfverzekerde kinderen en jongeren, dat wenst toch iedereen? Maar hoe kan je als ouder, leerkracht, opvoeder, begeleider … daarbij helpen?

Georganiseerd door
BKO 't Evertje

Woensdag 23 februari 2022
20 u.

BKO 't Evertje

2

Gelukkige en zelfverzekerde kinderen en jongeren, dat wenst toch iedereen? Maar hoe kan je als ouder, leerkracht, opvoeder, begeleider … daarbij helpen? “Door kinderen aan te spreken op hun talent”, zegt Luk Dewulf. In zijn lezing vertrekt Luk Dewulf vanuit het boek 'Ik kies voor mijn talent'. Hij gaat in op wat talent is. Hoe je talent al op jonge leeftijd kunt ontdekken en herkennen. Hoe je als ouder of leraar een context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.

Voor wie?

Ouders, leerkrachten, opvoeders van lagere schoolkinderen en middelbare scholieren

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design