Vakantiewerking AxieMaxie

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een waaier van toffe activiteiten in Wommelgem. ‘AxieMaxie’ is de naam van dat vakantieprogramma. De mascotte is ‘Maxie’, je guitige gezel bij alle activiteiten. Waarbij Maxie staat voor ‘Actie’.

Sport, crea… doen!

AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doeweken. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Het gaat bij AxieMaxie meestal om dagactiviteiten. Inschrijven voor een halve dag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Op elke dagactiviteit wordt gratis voor- en naopvang voorzien. De kinderen moeten er wel voor ingeschreven worden. Alle activiteiten zijn in handen van professionele organisaties. Ze worden begeleid door ervaren en gevormde monitoren. De deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten.

AxieMaxie kalender

AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen werd opgestuurd.

Brochure

AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen werd opgestuurd.

Je kan ook onze AxieMAxie-brochure downloaden. Voor bijkomende papieren exemplaren kan je terecht op het onthaal in het Brieleke 16.

Meer info

Dienst Vrije Tijd
Brieleke 16
2160 Wommelgem

03-355 50 50

Volg ons op Facebook

Inschrijven voor de activiteiten van AxieMaxie

Bij elke activiteit staan de contactgegevens vermeld. Enkel voor de crea-doedagen van het jeugdatelier schrijf je in via het online inschrijvingsplatform. Klik daarvoor helemaal bovenaan op 'Schrijf in via E2E'.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design