• Week van De Vrijwilliger

Week van De Vrijwilliger

25 februari t.e.m. 5 maart 2023

Van 25 februari t.e.m. 5 maart is het de week van De Vrijwilliger. Ook wij bedanken deze week onze vrijwilligers met een ontbijt.

Wil ook jij vrijwilliger worden?

Geen cultureel ontmoetingscentrum zonder vrijwilligers. Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je een hart voor cultuur?

Tijdens voorstellingen en andere activiteiten zijn vrijwilligers een essentiële schakel in de werking van het COC. Denk bijvoorbeeld aan het onthaal van het publiek, hulp als zaalwacht, het bemannen van de vestiaire, waken over de netheid van het sanitair, het controleren van de tickets, tappen aan de toog en meer. Naast deze hulp ben je als vrijwilliger ook een belangrijk klankbord voor de werking van het COC. Je bent alert voor reacties van het publiek en polst wat er leeft bij de bezoekers.

Wat bieden we?

Een warme, gezellige sfeer waarin je nieuwe mensen leert kennen en samenwerkt met een team gelijkgestemde zielen. De avond van de vertoning kan je uiteraard gratis genieten van de voorstelling.

Zin om ons te helpen?

Stuur een mailtje naar vrijwilliger@wommelgem.be, vertel wat over jezelf, waarom je als vrijwilliger aan de slag wil en op welke fronten je zou willen helpen. Vergeet ook je naam, leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden! Twijfel dus niet om je kandidaat te stellen!

Ook interessant...

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design