Aperitiefconcert: Duo Tokár

Ontdekkingstocht doorheen de Belgische muziekgeschiedenis

Duo Tokár zou een optreden geven met gitaar en klarinet. Wegens een onverwachte vervangingsopdracht moet klarinettist Emile Souvagie verstek geven. Hij wordt vervangen door virtuoos hoboïst Balder Dendievel.

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

Zondag 20 november 2022
11 u.

Theaterzaal

15 € standaard | 7,5 € sociaal tarief (drankje telkens inbegrepen)

Hobo en gitaar zie je misschien niet vaak als duo op het podium, maar dat motiveerde de jonge musici Balder Dendievel en Hannelore van der Elst om met deze ongewone combinatie aan de slag te gaan en de mooie kleuren van deze twee instrumenten samen tot in de concertzaal te brengen. Daarbij kwam een verrassend en zeer divers programma uit de bus. 

Met sonates van Telemann en Händel zijn twee beroemde componisten present. De muziek van Astor Piazzolla en Heitor Villa-Lobos dompelt je onder in de Argentijnse en Braziliaanse volksmuziek. We vergeten ook onze Belgische componisten niet. Van César Franck hoor je een bewerking van de prachtige Prélude, fugue et variation, opus 18. Een ander briljant Belgisch componist die in dit programma vertegenwoordigd is, is August De Boeck. Van harte welkom op deze boeiende muzikale reis vol ontdekkingen!

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij