Jeugd in ’t Brieleke

Sporten, knutselen of gewoon bijkletsen in het JOC: kinderen en jongeren zijn aan het juiste adres in het Brieleke.

Jeugdkalender

BKO ’t Evertje

Heb je kinderen van 2,5 tot 12 jaar die zich tijdens het schooljaar en/of vakanties naar hartenlust willen amuseren? Dan hebben we goed nieuws, want dat is net wat de kinderen en de begeleiders in ’t Evertje doen!

Jeugdatelier

In het jeugdatelier kunnen kinderen hun creatieve kriebels ontplooien, in een ongedwongen en stimulerende sfeer. Dat gebeurt via verschillende expressiemogelijkheden, met allerlei materialen en technieken. Daarbij komt het beeldende aspect, het knutselen en frutselen, het meest aan bod.

JOC

’t JOC heeft jongeren vanaf 15 jaar veel te bieden. Het kan een tweede living zijn, een vaste toog en een plek om meer te leren over anderen én jezelf. Maar jullie maken het JOC vooral zelf. In de stuurgroep, als vrijwilliger of als lid beslis jij mee hoe de kalender eruit zal zien en hoe het JOC werkt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Team Kind

Binnenkort organiseren we onze eerste lezingen en workshops in het kader van Team Kind, een samenwerkingsverband tussen het lokaal bestuur, scholen en organisaties voor kinderen en jongeren. Hou onze kalender in het oog.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij