Jeugdatelier

In het jeugdatelier kunnen kinderen hun creatieve kriebels ontplooien, in een ongedwongen en stimulerende sfeer. Dat gebeurt via verschillende expressiemogelijkheden, met allerlei materialen en technieken. Daarbij komt het beeldende aspect, het knutselen en frutselen, het meest aan bod.

Het jeugdatelier helpt kinderen in hun ontdekkingstocht naar de eigen creatieve mogelijkheden. Daarbij vertrekken ze van de interessewereld van het kind om zo de grote wereld van kunst en cultuur te ontdekken. Dat gebeurt elk jaar aan de hand van een thema en via allerlei uitstappen (theater, musea …) of gastbezoeken (auteur, kunstenaar …). 

Tentoonstelling

Het jeugdatelier is een initiatief van het Lokaal Bestuur Wommelgem, die de grootste kosten op zich neemt. Er wordt steevast gewerkt aan een grote tentoonstelling in de bibliotheek of het vrijetijdscentrum Brieleke. 

Opvang

Op woensdag is er ook de mogelijkheid om je kind voor of na de activiteit te laten opvangen in ’t Evertje, de gemeentelijke kinderopvang, gehuisvest in hetzelfde gebouw (Brieleke 16).

Voor wie en wat kost het?

Kinderen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar knutselen om de 14 dagen op woensdagnamiddag van 14.00 tot 16.30 u. Per trimester betaal je 40 euro (niet-inwoners betalen 50 euro).

Kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar laten hun creatieve kriebels los op zaterdagvoormiddag van 9.30 tot 12.00 u. Per trimester betaal je 80 euro (niet-inwoners betalen 90 euro).

In de groep ‘Den Artiest’ vinden ook tieners hun gading. Tieners vanaf het 1ste tot het 6de middelbaar kunnen zich één keer per maand creatief komen uitleven op vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 u. Per trimester betaal je 20 euro (niet-inwoners betalen 30 euro).

Locatie en meer info

Brieleke 16
2160 Wommelgem

Inschrijven voor het Jeugdatelier

Inschrijven kan via E2E. Je moet eerst een account aanmaken. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design