Zaalverhuur

Hier vind je een overzicht van alle verhuurbare ruimten in vrijetijdscentrum Brieleke. Zowel voor de zalen in het cultureel ontmoetingscentrum (COC) als het sportcentrum geldt een apart huur- en gebruikersreglement. Het jeugdontmoetingscentrum wordt echter niet verhuurd.

Het COC beschikt over een polyvalente zaal, foyer met toog, keuken en artiestenloges. Deze ruimten zijn combineerbaar.

In het sportcentrum kan je drie sportzalen huren: de sporthal en de grote of kleine danszaal. Je kan deze sportinfrastructuur reserveren als club voor training of wedstrijden. Ook een losse verhuur aan individuele sporters is mogelijk.

Overzicht zalen COC

Polyvalente zaal

De polyvalente zaal kan via een geluidsdichte mobiele wand aangepast worden aan de noden van elke activiteit of evenement. Dankzij een uitschuifbare tribune, een volledig technisch uitgerust plafond, een speelvlak en een ruime backstage kan de zaal snel omgetoverd worden tot theaterzaal.

Foyer

De foyer beschikt over een ruime bar en heeft een oppervlakte van 215 m².

Artiestenloges / vergaderzalen

Deze ruimte kan volledig of voor de helft gehuurd worden dankzij een mobiele scheidingswand. Aangrenzend toiletten en doucheruimte. Elke loge beschikt over een beamer en een projectiescherm, 8 klaptafels, 20 stoelen en 1 ijskast.

Keuken

Industriële keuken met basisuitrusting voor feesten (47 m²)

Overzicht sportzalen

Sporthal

De sporthal bestaat uit 3 delen die apart of samen gehuurd kunnen worden en heeft een oppervlakte van 924 m² (22 m x 42 m) met 7 m vrije hoogte. Er is belijning voorzien voor badminton (7), volleybal (3), basketbal (1) en zaalvoetbal (1). Voor deze sporten zijn ook palen, netten en doelen inbegrepen bij de verhuur, net zoals de kleedkamers en douches.

Grote danszaal

De grote danszaal beschikt over een spiegelwand, een podium en een muziekinstallatie en heeft een oppervlakte van 322 m² (14 m x 23 m). Indien je gebruik wenst te maken van de muziekinstallatie voorzie je zelf een cd/usb of de juiste kabel voor je gsm, tablet of laptop.

Kleine danszaal

De kleine danszaal beschikt over een spiegelwand, een podium en een muziekinstallatie en heeft een oppervlakte van 238 m² (14 m x 17 m). Indien je gebruik wenst te maken van de muziekinstallatie voorzie je zelf een cd/usb of de juiste kabel voor je gsm, tablet of laptop.

Materiaal nodig?

Materialen kan je enkel aanvragen als vereniging via de online reservatiemodule (knop onderaan).
Wens je meer info of wil je de infrastructuur eens nauwgezet bekijken?
Dan staat ons team graag paraat, tel. 03-355 50 50 of vrijetijd@wommelgem.be.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij