Polyvalente zaal

Voor de huur van de polyvalente zaal wordt een onderscheid gemaakt tussen week- en weekendtarieven. De polyvalente zaal kan niet gehuurd worden tijdens wettelijke feestdagen of de sluitingsperioden van COC Brieleke (bekijk onze kalender bij Contact.)

De polyvalente zaal is uitgerust met een theatervloer en uitschuifbare tribune voor maximum 200 zitplaatsen (313 m², backstage en speelvloer 230 m²).

 • Maximumcapaciteit zaal: 1.250 personen staand.
 • Maximumcapaciteit zaal en foyer: 1.497 personen staand, 671 personen in rijopstelling en 580 personen in banketopstelling.

Tribune met tredeverlichting

Inklapbare zijhekken

Vlakke speelvloer

Materiaal en apparatuur

 • Uitschuifbare tribune voor 186 personen met losse zitrij voor 15 personen (totaal 201 zitplaatsen)
 • Vlakke speelvloer (geen apart podium)
 • Basisuitrusting theaterlicht en geluid
 • Groot projectiescherm met beamer
Technische ficheMateriaallijstStroomplan gelijkvloersStroomplan bruggenBelasting trussen theaterzaalTrekkenplan theaterzaal

Technische ondersteuning

De bediening van de geluids-, licht-, beeld- en andere theatertechnische apparatuur gebeurt enkel door de gemeentelijke theatertechnicus, desgevallend een extern professioneel technicus of door een technisch onderlegd persoon waarvoor gebruiksfiches voorhanden zijn.

Voorafgaande technische toelichting is gratis wanneer die binnen de werkuren van de technicus valt. Indien technische ondersteuning nodig is tijdens de activiteit en/of buiten de normale werkuren (bijv. ’s avonds of tijdens weekenddagen), dan dient dit apart aangevraagd te worden bij je zaalaanvraag. De kostprijs bedraagt € 40 (inclusief btw) per begonnen uur en kan voor maximaal 3 uren.

Als na overleg met de theatertechnicus blijkt dat meer technische ondersteuning noodzakelijk is voor het goede verloop van de activiteit, betaal je hiervoor supplementair € 40, inclusief btw, per begonnen uur en per persoon.

Keuken

 • Industriële keuken met basisuitrusting voor feesten (47 m²).
 • Basisset keukenmateriaal: borden en bestek, tassen en glazen voor ca. 125 personen. Let wel: friteuse of oven zijn zelf te voorzien. De meeste cateraars beschikken over een mobiel toestel dat ze meebrengen.
 • De wasstraat (11 m²) hoort standaard bij de keuken en kan niet niet afzonderlijk verhuurd worden.
Materiaallijst

Eten & drinken

 • Je kan ervoor kiezen om de toog in de foyer zelf uit te baten. Bestellingen van dranken zijn dan enkel mogelijk via de concessionaris. Je dient je bestelling minstens twee weken voor je activiteit (vóór dinsdagavond) door te geven.
 • De concessionaris staat in voor de levering en neemt het stockbeheer van deze leveringen op zich. De levering van drank gebeurt tegen aankoopprijs van deze goederen. De prijslijst kan jaarlijks wijzigen en kan je onderaan terugvinden.
 • De locatie is vrij van cateraar. Je kan dus zelf de catering mag worden.
 • De facturatie en concrete afspraken rond bestellingen en stocktellingen ter plaatse gebeuren rechtstreeks tussen de concessionaris en de gebruiker.

Bijkomende diensten
Op uitdrukkelijke vraag kan de concessionaris bepaalde diensten aan de gebruiker leveren. De gebruiker is niet verplicht deze diensten bij de concessionaris af te nemen. De tarieven voor deze bijkomende diensten en minimale afname zijn ook in de prijslijst terug te vinden.

Deze diensten zijn:

 • Personeel vestiaire
 • WC-personeel
 • Bediening bar
 • Afbouw feest

Contactgegevens concessionaris:
sportcafe.brieleke@wommelgem.be
tel. 03-336 51 06

Prijslijst

Hoe vraag je een zaal aan, materiaal, en technische ondersteuning?

Een zaal en materialen kan je aanvragen via de online reservatiemodule (knop onderaan). Ook technische ondersteuning kan hier aangevraagd worden indien die buiten de reguliere werktijden valt. Wil je vooraf beter geïnformeerd worden of de infrastructuur eens nauwgezet bekijken? Dan staat ons team graag paraat, tel. 03-355 50 50 of vrijetijd@wommelgem.be.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij