Mama's Jasje

Het beste moet nog komen

Koop vanaf 1 juni tickets voor dit staand optreden in COC Brieleke.

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

Zaterdag 1 oktober 2022
20 u.

Theaterzaal

25 € (staand)

Mama’s Jasje scoorde in de jaren negentig een indrukwekkende reeks hits (‘Zo ver weg’, ‘Zonder verhaal’, ‘Doe het licht maar uit’, ‘Als de dag van toen’) en verkocht liefst anderhalf miljoen platen. Het bleef een periode stil rond de band, maar ondertussen is Mama’s Jasje helemaal terug!

Voor de band rond zanger Peter Vanlaet betekende 2020 het jaar van de grote comeback. Zo was er de succesvolle passage in Liefde Voor Muziek en behaalde het album ‘30 jaar – De jaren van verstand’ platina. Begin 2021 werd de band uitgenodigd door radiozender JOE om wekelijks een cover van een hit uit JOE’s Top 2000 te brengen.

Op hun nieuwe album ‘Spiegel’ werden deze coverversies nog aangevuld met eigen werk. Met dat album verzekerde Mama’s Jasje opnieuw een plekje in de hoogste regionen van de hitlijsten. Ook de jubileumtournee langs de theaters was helemaal uitverkocht. Mama’s Jasje is dus nog lang niet uitgezongen De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren. Het beste moet dus nog komen!

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design