Crea-doedagen: augustus

Thema: 'Toveren en andere experimentjes'

Zit je in de lagere school, ben je creatief en trek je er graag op uit? Doe dan mee met de crea-doedagen van het jeugdatelier. In augustus roepen we magie op in het Jeugdatelier. Van maandag 2 tot en met donderdag 5 augustus doen we allerlei experimenten, het lijkt wel toverkunst! Ontdek de wondere wereld van parfums, bijen en nog zoveel meer…

Georganiseerd door
dienst vrije tijd

2 tot en met 5 augustus 2021
9 - 16 u.

Basisschool De Boomgaard Lt. K. Caluwaertsstraat 41

€ 60 (Wommelgemnaar) | € 100 (niet-Wommelgemnaar)

Wat staat er op het programma?

Maandag 2 augustus

Workshop 1: Linda van ’t Poppenateljeetje neemt je mee in de wereld van de bijtjes. Na een aantal wist-je-datjes maak je met bijenwas echte toverkaarsen.

Workshop 2: In het jeugdatelier experimenteren we met verschillende vormen, kleuren en materialen en creëren we een portret met een krant als basis.

Dinsdag 3 augustus

Workshop1: Boventoon, middentoon, ondertoon, Linda laat onze neus goed werken. We ontdekken en experimenteren met heerlijke geuren om zo ons eigen parfum te ontwikkelen. We nemen het in een leuk flesje mee naar huis.

Workshop 2: Heb je al gehoord van toverinkt? In het jeugdatelier gaan we dat zelf maken en schrijven we geheime boodschappen aan elkaar.

Woensdag 4 augustus

Workshop(hele dag): Laboratorium of tovenaarskamer?  Het jeugdatelier verandert vandaag in een laboratorium. In kleine groepjes gaan we de hele dag allerlei proefjes doen. Ontdek met ons hoe we water kunnen laten wandelen. Dat en nog veel meer toverkunsten staan op het programma.

Donderdag 5 augustus

Kookworkshop(hele dag): Onze week sluiten we af met onze gekende workshop. We experimenteren met kleur, kruiden en verschillende smaken. Zo gaan we genieten van een heerlijke frittata, maar ook pudding en marsepein staan op het menu. Benieuwd naar ons volledig menu? Schrijf je dan zeker in en kom gezellig met ons mee koken.

Gelieve allergieën of intoleranties door te geven.

Crea-doedagen: praktisch

  • Vanwege de coronamaatregelen is inschrijven per dag dit jaar niet mogelijk. Je schrijft nu in voor de volledige week. Inschrijven kan tot en met 27 juli
  • Opvang: 8.30 - 16.15 u.; 7.30 - 18.00 u. (opvang op aanvraag)
  • Tel.: 0490-11 05 00 (Anita Vlaminck)
  • Leeftijd: Lager onderwijs (dus in het 1ste leerjaar zitten)
  • Meebrengen:Lunchpakket, 2 x tussendoortje (koekje/stuk fruit en drankje), voldoende drank en aan het weer aangepaste kledij en zonnemelk. Geen geld of snoep a.u.b.

Andere aanraders

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design