Het lijkt erop dat u een niet-ondersteunde browser gebruikt

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan beveiligingsrisico’s. Om de beste ervaring met het gebruik van onze site te krijgen, moet u één van de onderstaande browsers installeren.

Klik hier als je toch verder wil gaan naar de website

  • Oproep

JOC zkt. enthousiaste vrijwilligers

1 juli 2021

Het gebouw staat er. Maar voor de werking van het JOC hebben we nog een belangrijke schakel nodig: jij!

Binnenkort opent in Wommelgem een Jeugdontmoetingscentrum. Om niet te veel naar adem te moeten happen, noemen we dat JOC 'De Stal'. We hebben er immers nog véél meer over te vertellen.

’t JOC heeft jongeren vanaf 15 jaar veel te bieden. Het kan een tweede living zijn, een vaste toog en een plek om meer te leren over anderen én jezelf. Maar jullie maken het JOC vooral zelf. In de stuurgroep, als vrijwilliger of als lid beslis jij mee hoe de kalender eruit zal zien en hoe het JOC werkt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

’t JOC zal in de komende maanden (en jaren – we plannen vooruit) hopelijk uitgroeien tot het gezelligste hoekje van Wommelgem en omstreken. Maar zonder jou gaat dat natuurlijk niet lukken. Doe de quiz hiernaast en ontdek welk profiel op jouw lijf geschreven is. Heb je interesse? Stuur dan als de vliegende bliksem een mailtje naar vrijetijd@wommelgem.be.

Profiel bezoeker

Ben je ouder dan 15 jaar? Proficiat, je bent welkom in het JOC! Alle jongeren uit Wommelgem en omstreken kunnen met vrienden of alleen afzakken naar een activiteit van het JOC. Of om gewoon een terrasje te doen.

Profiel lid

Leden hebben uiteraard een streepje voor: op vertoon van je lidkaart krijg je korting én je mag ook je  zegje doen over de programmatie van ’t JOC. Heb je een voorstel of een opmerking? Je bent welkom op alle vergaderingen.

Profiel vrijwilliger

Als vrijwilliger help je regelmatig met een specifieke taak, zoals enkele uurtjes de bar openhouden of de ruimte klaar maken voor een activiteit. Je kan zelf aangeven hoe vaak of hoe lang je wil helpen.

Profiel stuurgroep

Als lid van de stuurgroep help je om activiteiten te bedenken en te organiseren. Elke week zitten de leden samen om te brainstormen en ideeën praktisch uit te werken, met hulp van de andere vrijwilligers.

Afbeelding

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design