Jeugdatelier

Welkom in ons jeugdatelier! Kinderen en jongeren vinden hier een warme plek om hun creatieve kriebels te ontplooien. Knutselen, schilderen, tekenen, boetseren: in het jeugdatelier is alles mogelijk!

In het jeugdatelier ontdekken kinderen en jongeren de uitgestrekte wereld van kunst en cultuur. Een thema inspireert hen een heel jaar lang om verschillende invalshoeken en verschillende materialen uit te proberen.

Anita en haar enthousiast team begeleiden de kinderen en jongeren op hun ontdekkingstocht naar hun eigen creativiteit en fantasie. Ze zorgen voor een ongedwongen en rustgevende sfeer, zodat elk kind zich in het atelier thuis voelt.

Tentoonstelling

Het jeugdatelier is een initiatief van het Lokaal Bestuur Wommelgem, die de grootste kosten op zich neemt. Er wordt steevast gewerkt aan een grote tentoonstelling in de bibliotheek of het vrijetijdscentrum Brieleke. 

Opvang

Op woensdag is er ook de mogelijkheid om je kind voor of na de activiteit te laten opvangen in ’t Evertje, de gemeentelijke kinderopvang, gehuisvest in hetzelfde gebouw (Brieleke 16).

Voor wie en wat kost het?

Kinderen van het 1ste en 2de leerjaar knutselen om de 14 dagen op woensdagnamiddag van 14.00 tot 16.30 u. Per trimester betaal je 40 euro (niet-inwoners betalen 50 euro).

Kinderen van het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar laten hun creatieve kriebels los op zaterdagvoormiddag van 9.30 tot 12.00 u. Per trimester betaal je 80 euro (niet-inwoners betalen 90 euro).

In de groep ‘Den Artiest’ vinden ook tieners hun gading. Tieners vanaf het 1ste tot het 6de middelbaar kunnen zich één keer per maand creatief komen uitleven op vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 u. Per trimester betaal je 20 euro (niet-inwoners betalen 30 euro).

Als sociaal tarief wordt een korting van 50 procent toegekend.

Locatie en meer info

Brieleke 16
2160 Wommelgem

Inschrijven voor het Jeugdatelier

Inschrijven kan online. Je moet eerst een account aanmaken. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Nieuwsbrief

Direct mee met al onze nieuwtjes? Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Hét kloppend hart voor sport, jeugd en cultuur in Wommelgem.

Brieleke 16
2160 Wommelgem

©2021 ’t Brieleke
BE0888888888
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij